National Solo Dance Series
Officials Conflict of Interest Policy
1/6/2025

For active Solo Dance Series competitors who hold Dance Referee, Judge
and Tech Panel appointments:

Q:

You are competing in the SD Series at XYZ Competition. Can you
also Ref, Judge or serve on the Tech Panel of SD Series events at
the same competition?

NO. Only on other disciplines, should you hold such appointments.
You must not be in the Officials Room an hour before or after your
SD Series event(s).

You've been invited to serve as Dance Ref/Judge/TP at ABC
Competition in which you are NOT competing SD Series. Can you
serve on all SD Series events and all other disciplines for which
you hold appointments?

YES, EXCEPT you may NOT serve as Dance Ref/Judge/TP at any
competition during the 2025 season at the level at which you
compete. (For instance: SR Combined, International PD).



